week komt er en nieuwe spreker over een ander onderwerp lesgeven, bijv: Gods Vaderhart, Gods stem verstaan, Lordship, vergeving & herstel, de Heilige Geest. Helaas ligt het werk op de prescholen nu even stil, maar zodra de DTS afgerond is, gaat ze dit weer oppakken. 


Anne heeft een aantal projecten bij Petros kunnen afronden, zoals het verven van hun 3 huizen. Het Nederlandse outreachteam had 1 huis helemaal af kunnen maken, nu zijn ze dus alledrie klaar! De legkippen zijn gekocht en konden het nieuwe kippenhok betreden en de eerste eieren zijn gelegd. Omdat het regenseizoen begonnen is, kunnen de rest van de fruitbomen geplant worden en zullen we de grasmaaier aanschaffen voor de familie Kunene. Verder zullen we de speelplaatsen voorzien van voetbaldoeltjes en netbalpalen en zal er in hun huis een keuken gemaakt worden met warm en koud stromend water. 


We hebben Zodwa kunnen helpen om haar eierhandel op te zetten, zodat ze met de verkoop van eieren kan voorzien in haar levensonderhoud. Ook is Anne bij haar een jongensgroep begonnen, wat vooral gaat over de bijbel en sexualiteit. Dit onderwerp behandelt hij ook voor de tienerjongens van Petros.  Birgitte is ook een ‘Cherish’ groep gestart met de tienermeiden en hun vriendinnen samen met Elisabeth. 


Anne gaat nog 2x per maand naar de mannengevangenis, hier hebben 93 mannen inmiddels  een engelse of siSwati bijbel in ontvangst mogen nemen. Door de tijd heen ervaren dat er steeds meer openheid en verandering plaatsvindt. De vrouwengevangenis bezoeken we ook nog steeds 1x per maand. 


Op zaterdagmiddag gaat Birgitte naar Zodwa, waar zo’n 30 kinderen samenkomen, die hongerig zijn naar meer van Jezus.


Vanuit Nederland ervaren we continue veel support. Zo heeft ons Thuis Front Team en een aantal gemeenteleden meegedaan aan de Z tot Z tocht, een wandeltocht van 110 km, waar sponsorgeld voor Swaziland mee opgehaald is. Ook hebben jongeren in Vries een nacht in dozen geslapen, ook speciaal voor ons werk hier.